Een lichte koude huivering samenvatting

Geplaatst op: 30.07.2019

Jeffrey twijfelt of hij Lena nog wel kan vertrouwen. Ik vind het een echte aanrader!

Ik heb het boek zojuist uitgelezen en vond het echt spannend. De titel zegt precies wat je van dit boek kan verwachten. Reeksen van thrillers door drie Amerikaanse schrijfsters Wie van literaire thrillers houdt, kent ongetwijfeld Karin Slaughter. Kan me heel goed inleven in depersonages. Weer een superdeel van de Sara reeks. Alkmaar 25 september Ingna Zaanstad 11 februari

Wel weer heel goed geschreven op een manier fireflies owl city lyrics az je elke weer verder wil lezen om te zien hoe het afloopt.

Geschreven bij Een lichte koude huivering Ik vind Karin Slaughter een een lichte koude huivering samenvatting schrijfster. Kortom een echte Topper. Ik heb het boek zojuist uitgelezen en vond het echt spannend. Verkoop door Y Ververs.

Zeer spannend en meeslepend. Wat dat betreft is het voor mij geen topper.

Bericht navigatie

In gevecht met zichzelf, door alles wat ze heeft moeten doorstaan, raakt ze aan lager wal. Nee, dit is het niet. De ontmaskering van de dader gaat evenwel weer een beetje te makkelijk en te snel.

Voor mij een 1e klas schrijfster! Geschreven bij Nachtschade Erg spannend boek…kon niet wachten tot ik wist wie de dader was. Voordelige koop. Toch goed boek, ik heb het eerste en derde deel gelezen en ga op zoek naar deel twee.

 • Geschreven bij Nachtschade Geweldige schrijfster. Emoties, spanningen en irritaties hangen tussen de personages.
 • Ik ben daar niet rouwig om.

Inderdaad, L? Ondanks de gruwelijke dingen die in het boek voorkomen is het geen opeenstapeling van geweld en horror maar een zeer boeiend verhaal. Veenema Leeuwarden 30 maart Net als alle anderen van Slaughter. Na betaling van de bestelling, kunt u een digitaal boek meteen op een computer of daarvoor geschikte ereader lezen, een lichte koude huivering samenvatting.

Zelf vind ik het eerder horror dan thriller.

Laatst bekeken artikelen

Geschreven bij Een lichte koude huivering Zo spannend! Na de eerste twee boeken over Sara Linton te hebben gelezen, duurde het mij te lang om op deel 3 in het nederlands te wachten. Een student, die zelfmoord heeft gepleegd.

Platte karakters en veel te veel bloederige details. Karin Slaughter beschrijft alles nauwkeurig en op een natuurlijke manier. In het derde deel uit de Sara Linton-trilogie het zal dus ook wel de laatste zijn krijgt Sara opnieuw te maken met een aantal gruwelijke zaken in haar directe omgeving.

Geschreven bij Nachtschade ik vond het een geweldig boek en het leest zo een eind weg. Geschreven bij Een lichte koude huivering Wederom een een lichte koude huivering samenvatting verhaal van Karin Salughter.

Op dit moment aan het lezen

De rode lijn van de relatie tussen Sara, Jeffrey en Lena loopt door de verschillende boeken en zorgen ervoor dat het beter is dat je ze in de juiste volgorde leest.

Een erg goed en leuk boek, maar het einde viel me tegen. Ingna Zaanstad 31 januari

 • Geschreven bij Nachtschade Uitstekend geschreven thriller, blijft je boeien van begin tot eind.
 • Geschreven bij Nachtschade Superspannend boek die je in 1 ruk uitleest!!!
 • Pas in een van de laatste hoofdstukken kom je erachter wie de, intussen 3, moorden op zijn geweten heeft.
 • Karin Slaughter beschrijft alles nauwkeurig en op een natuurlijke manier.

E-book Sara Linton en haar ex-man Jeffrey worden geconfronteerd met een zelfmoord, die de nodige vragen opwekt. Meeslepend verhaal Spannend. Vooral dit boek vond ik erg goed, een lichte koude huivering samenvatting. Reserveer nu. Het tweede boek Zoenoffer heb ik inmiddels ook gelezen. Geschreven bij Nachtschade Geweldige schrijfstijl, als je begint met lezen kun je bijna niet meer stoppen tot je het uit hebt, had studied history.

Goed plot Spannend.

Samenvatting

Geweldig boek. Te goed om weg te leggen. In dit boek is het minder terug te vinden, ondanks het verrassende plot.

Plaatsen op Annuleren.

Ouddorp 20 september Vanaf begin een pakkend verhaal. Geschreven bij Een lichte koude huivering Ik vind de boeken geweldig.

Andere artikelen:

 1. Shalini - 30.07.2019 21:39

  Dit boek van Karin Slaughter nu pas gelezen, na eerst alle andere boeken al te hebben gelezen.

  Kaylee - 01.08.2019 02:12

  Het is goed vertaald en er staan weinig fouten in.

  Jacco - 02.08.2019 15:06

  Het derde deel in de Sara Linton-serie en dit keer heeft Slaughter een draai gegeven aan haar schrijfstijl en opzet waardoor het je blijft verrassen en zoals altijd niet meer loslaat. Geschreven bij Nachtschade Echt top, dit boek van Karin Slaughter.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *