Bosch wasmachine trommel maakt lawaai

Geplaatst op: 08.10.2019

Wanneer gebruik ik trillingsdempers? Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine.

Aan de hand van het soort geluid hoop ik je de juiste oplossing te geven. Product past en werkt prima Derde keer een bestelling geplaatst en super snel geleverd. Schroef de achterkant van de wasmachine eraf. Soms kan de oplossing eenvoudig zijn. Buiten de garantietermijn neem je contact op met een reparateur.

Technisch advies nodig. Als dat niet "glad" voelt zijn de lagers van de trommel overleden? Geplaatst door: HarryO Geplaatst op: Gewijzigd op: Deze Zitten nog vast Heb de kuip naar beneden gedrukt en ik voel geen bodem. Meld je aan Heb je al een account.

Ook bij eerdere bezoeken was dat zo! Haal nu het lager eraf.

Repareren of nieuwe kopen?

Een veel voorkomend probleem is een wasmachine die herrie maakt tijdens het centrigueren. De andere vragen heb je nog niet beantwoord. Copyright © Wasmachines. Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn. Het is helemaal niet gezegd dat het trommelkruis kapot is, de klok horen luiden en niet weten waar de klepel hangt antwoord.

  • Ook kunt u de monteur bellen voor ondersteuning. Wasmachine reparatie door de monteur.
  • Indien deze ook kapot is, is het belangrijk deze te vervangen. Powered by Kiyoh reviews.

Jan Algemeen beantwoorder Moderator Geregistreerd op Berichten: Staat deze op laminaat of hout. Alle wasmachines zijn herrieschoppers tijdens het centrifugeren. Ook bij eerdere bezoeken was dat zo.

Er komen enorme krachten vrij tjidens het centrifugeren, waardoor een wasmachine die niet goed waterpas staat kan gaan dansen en bonken. Nordland WVL EL wasmachine, maakt luid geluid tijdens centrifugeren, trommel schommelt makkelijk heen en weer en verbrande geur na gebruik.

Help Sneltoetsen. Een aantal mogelijke oorzaken zijn:.

Bosch wasmachine trommel maakt lawaai je een harde vloer van bijvoorbeeld beton, tegels of een stortvloer. Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine. U kunt bellen voor tips, publiek jongens tegen de meisjes zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Sorry, maar ook voor een afspraak. Wasmachine staat op verende ondergrond Hierdoor beweegt de wasmachine sterk bij het centrifugeren.

Meld je aan

Alles over onze service. Dan bent u verder van huis. Het gaat om een wasmachine merk en type Indesit IWB Help, mijn wasmachine maakt herrie.

  • Als u de trommel t.
  • Wasdroogcombinaties Bekijk alle wasdroogcombinaties Beste wasdroogcombinatie Merken wasdroogcombinaties AEG wasdroogcombinatie Bosch wasdroogcombinatie Candy wasdroogcombinatie Electrolux wasdroogcombinatie Hotpoint Ariston wasdroogcombinatie Indesit wasdroogcombinatie   LG wasdroogcombinatie Miele wasdroogcombinatie Samsung wasdroogcombinatie Siemens wasdroogcombinatie Smeg wasdroogcombinatie Zanussi wasdroogcombinatie.
  • Ook kan het zijn dat het afpompen niet lukt.
  • Een aantal mogelijke oorzaken zijn:.

Zoeken naar producten Zoeken. Dan hangt het van je handigheid af in combinatie met de hier gegeven tipsof het zinvol is om er aan te beginnen. Upload afbeelding.

Ik kan best 48 uur zonder wasmachine Een wasmachine die niet warm wordt kan onze erkende service monteur voor u bosch wasmachine trommel maakt lawaai.

Share Tweet Delen Delen. Maakt heel veel geluid bij het centrifugeren. Hoe oud is hij en hoe vaak wordt hij gebruikt.

Mijn wasmachine wiebelt en maakt herrie

Het is belangrijk hierop te letten. Jan Algemeen beantwoorder Moderator Geregistreerd op Berichten: U hoeft dan alleen de slang van de wasmachine los te maken van de kraan en te kijken of u vuil ziet. Gratis retourneren.

Bekijk hele assortiment. Maakt dit een niet normaal geluid. Er ontstaan snelle wisselingen van druk in je waterleiding die het geluid veroorzaken.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *