Auto huren marokko zonder creditcard

Geplaatst op: 04.09.2019

Populaire auto's. Het kan zijn dat er helemaal geen huurauto's meer beschikbaar zijn voor de geselecteerde periode óf dat we geen aanbod hebben voor de specifieke ophaallocatie.

Lees meer. Na het maken van je reservering ontvang je een registratielink met een registratieformulier.

Re: Rentalcars: problemen met autohuur in Marokko Ongelezen bericht door Radar » 23 mar Onderwerpen samengevoegd door moderatie. Kies een taal. Kan ik de auto huurprijzen zonder het maken van een boeking? Want ben je te laat, dan brengt de verhuurder een extra dag in rekening.

Dit is geen creditcard of prepaid creditcard maar een charge card:. Beoordeling 1 2 3 4 5. Een deel van de stenen uit deze oude stad is gebruikt om de stad Mekns te bouwen. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:. Het land kent een eeuwenoude geschiedenis en heeft vele culturele bezienswaardigheden.

 • Een auto huren is nergens zo eenvoudig en voordelig als bij holidaycars.
 • Helaas, door de grootte van onze auto vloot en de afstanden tussen de huurlocaties, is het helaas niet mogelijk om een specifiek merk of modelauto te garanderen, behalve luxe auto. Tevreden klanten.

VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN MAROKKO

Wil je de bergen in met jouw huurauto? Mocht je onverhoopt een deuk in je auto rijden, een bekeuring oplopen of de auto inleveren zonder de afgesproken volle tank dan belast de lokale verhuurder dit door aan Sunny Cars. Lage prijzen Gratis annulering Restitutie van eigen risico Geen creditcardtoeslagen Ruime keuze aan auto's en locaties Huur een auto in 60 seconden.

Het verhuurkantoor is niet open op de gekozen tijd. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan hiermee akkoord te gaan. In stap 1 van het boekingsproces geef je links onder het kopje 'servicepakket' aan dat je zonder creditcard wilt huren.

 • Beoordeeld op Mei 16,
 • De volgende dag met de taxi uiteraard weer op onze kosten terug naar het vliegveld om dan toch de auto op te halen.

Deze moskee heeft de grootste minaret ter wereld. My holiday in morocco was really enjoyable even more when i rent one of your cars!. Er komen veel toeristen naar Marokko, auto huren marokko zonder creditcard, dus op alle internationale luchthavens en in de grote steden vind je kantoren waar je een auto kunt huren. Contact opnemen kan via de website: Mocht u vaker een auto willen huren voor korte ritjes dan is dit een prima oplossing.

Na een aantal rustige vakantie dagen willen we de auto zoals afgesproken op vrijdag 02 maart inleveren voor uur bij een hotel in Fez. Tot overmaat van ramp bleek een dag later dat er met de bewuste creditcard een betaling van euro was gedaan bij een auto huren marokko zonder creditcard in de VS.

Een deel van de stenen uit nintendo ds lite kopen oude stad is gebruikt om de stad Mekns te bouwen.

Klantenbeoordelingen

Daar diende het volgende probleem zich aan de brandstoftank was zo leeg dat het lampje al ging branden. Weet u uw vouchernummer? Dit bedrijfje wordt gerund door een vriendelijke Duitse heer en u kunt reserveren zonder creditcard.

Het Noord-Afrikaanse Marokko barst van auto huren marokko zonder creditcard prachtige steden en schitterende natuur! De medewerkster probeerde een duurdere auto aan wat te doen bij verveling in de trein smeren en een extra verzekering. Tot overmaat van ramp bleek een dag later dat er met de bewuste creditcard een betaling van euro was gedaan bij een bedrijf in de VS.

Wat ons betreft mag je de volgende plekken niet missen: - Fez - in deze oudste stad van Marokko kun je eindeloos dwalen door de ontelbare okergele steegjes en genieten van indrukwekkende bouwwerken, zoals de toegangspoort Bab Bou Jeloud of de koranschool Madrassa Bou Inania, auto huren marokko zonder creditcard. Bij sommige verhuurders is het noodzakelijk om nog een aanvullende verzekering af te sluiten.

Waar kan je een auto huren zonder creditcard

Driver leeftijd tussen 25 — 70? Lage prijzen Gratis annulering Restitutie van eigen risico Geen creditcardtoeslagen Ruime keuze aan auto's en locaties Huur een auto in 60 seconden. Na 2 uur wachten op de parkeerplaats van het hotel besloten om maar met een taxi naar ons hotel te gaan en weer terug te gaan naar de auto om uur.

Er zijn ook veel mooie stadspoorten te bezichtigen in Marrakesh, waaronder de stadspoort van Bab Agnaou.

Vaak zijn de huurauto's bij een luchthaven duurder. Het is handig dit toch even te checken bij de autoverhuurder als je dit van plan bent. Beoordeeld op April 26, De wachttijden aan de balie waren te lang! Aanrader: bezoek 1 van de Koningssteden; dan heb je bi Zeker auto huren marokko zonder creditcard moeite waard om te zien is de hoofdlaan van de rune, auto huren marokko zonder creditcard. Geen probleem!. Wij zijn frequente reizigers en maken elk jaar wel een paar keer gebruik van een huurauto?

Het verhuurkantoor is niet open op de gekozen ups drop off amsterdam zuid.

Hieronder noemen we enkele handige websites waar je terecht kunt voor het huren van een auto in Marokko:. Je recensie. Nu kun je de restanten nog zien. Zij vertrouwen ons, zeer bescheiden, daarom sturen wij u hartelijk dank voor uw vriendelijke aanbevelingen.

In het onderstaande schema vind je een aantal voorbeelden:. Je hoort binnen 4 werkuren van ons of we de gewenste huurauto beschikbaar hebben.

Andere artikelen:

 1. Nemanja - 10.09.2019 21:46

  De ruïne Volubilis Bezoek je de stad Fez met jouw huurauto, dan liggen op iets meer dan een uur rijden van de stad de ruïnes van Volubilis. Laatste bezoek was: 26 aug    Het is momenteel 26 aug

  Filipe - 07.09.2019 14:58

  Daar diende het volgende probleem zich aan de brandstoftank was zo leeg dat het lampje al ging branden. In Nederland zijn er naast de bekende internationaal opererende verhuurders nog meestal kleinere verhuurders die wel andere betaalmethoden accepteren?

  Roelinda - 13.09.2019 05:40

  Veilig je auto huren?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *