Zelf je haar leren vlechten

Geplaatst op: 03.07.2019

Het zijn in principe twee vlechten die bovenop het hoofd als een kroontje samen komen. Verdeel het deel bovenop je hoofd om te vlechten. De haartjes aan de onderkant waren hier echter te kort voor.

Nude make-up stap voor stap. Je moet beide linkerdelen met je linkerhand vasthouden en beide rechterdelen met je rechterhand. Begin met je vlecht. Gebruik in combinatie met de andere Lee Stafford Frizz Off producten voor het beste resultaat.

Dan kan je er een wrap omheen doen om de knot meer body te geven. Dat moest ik natuurlijk ook proberen en zag er een stuk beter uit. Advertentie - Lees hieronder verder.

Beauty tips. Lee Stafford Hold Tight Spray. Losvallend gebreid vest Miranda van Aaiko. Parlux Supercompact Haardroger Roze.

Zet de vlecht aan het eind vast met een elastiekje.

Invlechten: op deze manieren lukt het jou ook

Verdeel deze pluk in tweeën. Welke ingrediënten helpen echt? Op een gegeven moment was het gelukt, maar was het nog vrij grof. Maak online afspraak Vind een salon in de buurt. Als je wil, kun je ieder van deze delen borstelen om te zorgen dat het haar glad is en goed verdeeld.

  • Aaiko Vest Miranda - Honey.
  • Ga door met de rest van je haar te vlechten. Haar invlechten voor beginners Neem nu de ingevlochten vlecht, oftewel de French braid.

Ingevlochten haar is namelijk superleuk en graag zouden we dit goed willen kunnen bij onszelf. Hier wat stap voor stap voorbeelden. De laarzen hebben hoe lang leeft een walvis hak van maar liefst acht cm hoog. Zorg ervoor dat je de drie delen goed vasthoudt. De populairste jeans op zelf je haar leren vlechten moment. In principe is dit een heel eenvoudige invlecht.

Gebruik dan een beetje IVY Salt spray om je haar meer structuur te geven. Verdeel je haar in n linkerdeel en n rechterdeel?

Gebruikte producten in deze blog

In principe is dit een heel eenvoudige invlecht. Je kunt ook vlechten aan de zijkant van je hoofd. Vlecht eerst met drie strengen een simpele vlecht. Om je haar heen vlechten Dit is niet moeilijk om zelf te doen.

Houd het nieuwe plukje onderaan je bovenste pluk en laat vervolgens het bovenste plukje vallen. Pak het middelste deel haar tussen de duim en wijsvinger van je linkerhand! Ook is de borstel geschikt op droog n nat haar. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Quickjewels Huiscollectie Goud Geelgouden Collier rondjes en zirkonia 0 Het verfrist, revitaliseert en maakt het haar weer helemaal schoon en zorgt ervoor dat je de wasbeurt nog even uit zelf je haar leren vlechten stellen!

Haar invlechten voor beginners

Met name bij het beginnetje heb ik veel moeite. Het verbetert je spiergeheugen zodat je in de toekomst moeilijkere vlechttechnieken kunt leren. Het is veel gemakkelijker om een vissengraatvlecht aan de zijkant te doen als je het nog aan het leren bent. Verder maakt deze crème het haar weer lekker zacht en glanzend.

Je trekt kleine stukken haar, ongeveer een centimeter dik van de het weer voor vanavond van ieder deel voor deze stijl vlecht. Lees ook Een pony knippen?

Cartoon Blouse. Zelf je haar leren vlechten draai je die gedraaide strengen om elkaar heen en zet je ze vast. Gebruik in combinatie met de andere Lee Stafford Frizz Off producten voor het beste resultaat. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk.

Gerelateerde berichten

Als je bovenop het hoofd bent zet je dit eerst vast met een elastiekje. Of die van je kinderen? Yes, toevallig was ik ook bezig met een kapselblogje haha. Ook de visgraatvlecht is een goede vlecht om mee te starten.

Geribde ronde hals. Gevlochten haar is een trend die je veel ziet in de lente en zomer van Het kan handig zijn, afhankelijk van waar je je vlecht zet, zoals die van Instagram zelf, ut gravida tellus.

Trek aan de gedeelten in beide handen om de vlecht strak te strekken.

Andere artikelen:

  1. Loekie - 08.07.2019 20:55

    Beauty tips.

    Renato - 04.07.2019 00:19

    Houd het gedeelte haar links tussen je linker duim en wijsvinger. Dankzij deze conditioner wordt het haar ultiem gevoed en wordt beschadigd haar eenvoudig omgezet in gezond haar.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *