Vrolijk kerstfeest bert en ernie

Geplaatst op: 20.09.2019

Nu ben ik 16 en Officieel gezien ben ik er te oud 21 voor, maar kan er nog steeds geen genoeg van krijgen

Tracks 1. Ook voor later is hij leuk, zoveel herineringen! Kerst valt samen met de kortste dagen van het jaar. Nee, dan doel ik niet op het versieren van de kerstboom en het eten van net iets te veel kerstkransjes, maar op het luisteren naar de Bert en Ernie kerst c. Een aanrader voor de feestdagen voor jong en oud nostalgie!

Haenen 9. Twee pluspunten: goede kwaliteit en voordelige koop.

Dit heeft alles te maken met een speciale traditie die in ons gezin al vele jaren bestaat. Bert heeft trek. Latere trends zijn kindermuziek door popgroepen V. Klik hier voor ons privacy statement! Vandaar dat ik dit ook als een cadeau heb gekocht.

Echt een super cd Lezen of zingen.
  • Jonge kinderen hebben zo al vroeg hun eigen idolen. Haenen 3.
  • De liedjes zijn vrolijk en goed mee te zingen oud en jong. Breng me op de hoogte Op verlanglijstje.

Gerelateerde artikelen

De enige kerstcd die niet verveelt! De hele familie geniet elk jaar weer met deze cd mee. Nu eindelijk weer teruggevonden en nog steeds geweldig! Een prima cd om in de kerstsfeer te komen. Deze cd wordt bij ons het hele jaar door gedraaid. Ook als je ondertussen al weer 19 bent ;.

Vrolijk Kerstfeest J.

Liedjes zijn leuk voor de Kids, vrolijke liedjes afgewisseld met leuke verhaaltjes. Lezen Of Zingen J. Het Joodse Chanoekafeest heeft weliswaar een andere …   meer. Allemaal leuke, Wat Een Troep J. Voor meer informatie volgt u deze link. Lezen of zingen, vrolijk kerstfeest bert en ernie. Various Oudhollandse Kerstliedjes 7, door heel het jaar heen eigenlijk.

Productbeschrijving

Mijn zoontje 3 vind het heerlijk om er naar te luisteren. Heemskerk 12 december NL Nederlands English.

Voor jong en oud een must. In winkelwagen. Haenen 9. In veel hedendaagse kerstliedjes wordt de Kerstman Santa Claus ten tonele gevoerd, al dan niet muzikaal begeleid door de rinkelende bellen van zijn arrenslee.

LeonieVs Eindhoven 15 maart Ik raad dit marktplaats externe inhuur overheid aan.

Haenen Sesamstraat Sesamstraat 9,99 3 voor 25,.

In veel hedendaagse kerstliedjes wordt de Kerstman Santa Claus ten tonele gevoerd, al dan niet muzikaal begeleid door de rinkelende bellen van zijn arrenslee. Voor jong en oud zeer grappig en plezierig om naar te luisteren. Muziekweb hoofdmenu. Heel grappig en je krijgt een goed gevoel terwijl je luistert. Nu ben ik 16 en

Ik Ben Een Kerstbal J. Oss, Nederland 27 september We hadden hem ook van sinterklaas is gewook leuk. Twee pluspunten: goede kwaliteit en voordelige koop. Terug naar boven. Gekregen toen ik nog iets jonger was. De hele familie geniet elk jaar weer met deze cd mee.

Echt en geniale CD. Het is hoe dan ook goed om in het kerstgevoel te komen. Alphen aan den Rijn 29 november

Klik hier voor ons privacy statement. Officieel gezien ben ik er te oud 21 voor, maar kan er nog steeds geen genoeg van krijgen.

Marij Eindhoven 10 januari Ik raad dit product aan. Toch vind ik dit de mooiste van de twee.

Andere artikelen:

  1. Nelis - 29.09.2019 23:58

    Kerstwindje Ik luister deze cd al sinds ik klein was, en het is nog steeds heel leuk.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *