Studeren in buitenland ov vergoeding

Geplaatst op: 10.08.2019

Kijk hiervoor op de site van Rijksoverheid voor meer informatie. Wil je liever geen buitenlandse OV vergoeding ontvangen, maar wel een uitwonendenbeurs? Is het stopzetten niet gelukt?

Val je nog onder het oude stelsel van studiefinanciering? Veelgestelde vragen Controle studentenreisproduct Hoe kan ik het studentenreisproduct stopzetten bij diefstal, verlies of defect?

Dan regelt u de ov oovee -vergoeding meteen met uw aanvraag voor studiefinanciering. Hoe zet ik mijn studentenreisproduct stop?

Je kan overigens ook gewoon je post in Nederland blijven ontvangen. Ik moet het studentenreisproduct stopzetten, maar ik ga door met studeren. Wil je liever geen buitenlandse OV vergoeding ontvangen, maar wel een uitwonendenbeurs?

Bekijk de aanbiedingen voor ex-studenten. Volg de instructies op het scherm. Deze kan je hier vinden. Tijdelijk naar het buitenland Gaat u tijdelijk naar het buitenland, bijvoorbeeld voor stage. Anders kunnen wij uw reisproduct niet op tijd klaarzetten.

Verbergen Sluiten Wat vind je van de website? Als u tijdelijk naar het buitenland gaat en uw reisproduct wilt houden, vraagt u gewoon geen ov oovee -vergoeding aan. Besluit je toch een Nederlandse studie te volgen, dan vervalt je OV Vergoeding Buitenland en kan je je oude Studentenreisproduct weer in gebruik nemen.
 • Om niets te vergeten, kun je gebruik maken van de  checklist stopzetten studentenreisproduct.
 • Uw buitenlandse stage of studie is een verplicht onderdeel van uw Nederlandse opleiding.

Nieuws Inschrijven nieuwsbrief Nieuwsberichten. Besloten om toch geen stage in het buitenland te volgen en je studie in Nederland te hervatten? Dit kan per jaar dus verschillen.

Wat je hiervoor moet doen is afhankelijk van je aanvraag. Kijk hiervoor op de site van Rijksoverheid voor meer informatie.

 • Zet je studentenreisproduct dan alsnog stop bij een ophaalautomaat. Gelukkig is je Nederlandse zorgverzekering vaak geldig.
 • Om een vergoeding voor het openbaar vervoer te ontvangen die je allereerst studiefinanciering te ontvangen. Controleer na vijf werkdagen op  Mijn DUO  of het stopzetten is gelukt.

Als je naar buitenland gaat voor een studie wil je natuurlijk alles geregeld studeren in buitenland ov vergoeding. Daarnaast is het van belang dat je studie of stage in het buitenland onderdeel is van je Nederlandse Opleiding. Vanaf de 1e van februari mag je dan niet meer gebruikmaken van je Studenten OV.

Vraag daarom op tijd aan, liefst 2 maanden voordat u naar het buitenland gaat. Maak hier vervolgens een scan van en log vervolgens in op Mijn DUO.

International Office Philosophy, Theology and Religious Studies

Gaat u een volledige opleiding in het buitenland doen? Moet ik het studentenreisproduct stopzetten bij stage of studie in het buitenland? Voorbeeld: als augustus de laatste maand is waarin je recht hebt op het studentenreisproduct, dan moet je uiterlijk op 10 september je studentenreisproduct stopzetten.

Contact Contact opnemen Veelgestelde vragen Twitter.

Wat je hiervoor moet doen is afhankelijk van je aanvraag. Hoe zet ik mijn studentenreisproduct stop. Zoek Log in. In het buitenland is het namelijk niet mogelijk om gebruik te maken van je OV Studentenreisproduct. Tip: bekijk de instructievideo studentenreisproduct stopzetten op de website van DUO.

Let op.

Ook moet uw school of universiteit weer het formulier Verklaring onderwijsinstelling invullen. Vul het formulier in en laat de school zijn deel invullen. Anders kunnen wij uw reisproduct niet op tijd klaarzetten. Tip: bekijk de instructievideo studentenreisproduct stopzetten op de website van DUO.

 • Wanneer moet ik stopzetten?
 • Skip to primary navigation Skip to content Skip to primary sidebar Skip to footer Je bent hier: Treindeal.
 • Dan is het mogelijk om een OV Vergoeding Buitenland aan te vragen.
 • Dan is het mogelijk om een OV Vergoeding Buitenland aan te vragen.

Dan is het mogelijk om een OV Vergoeding Buitenland aan te studeren in buitenland ov vergoeding. Hoe dat moet, lees je hieronder. Dat kan, geef dit dan aan op het formulier. Controleer daarom bedragen en gegevens altijd zelf op de officile website s.

Zet je studentenreisproduct in Nederland stop, wees gemotiveerd en heb doorzettingsvermogen. Dit kan per jaar dus verschillen. Home Ov-vergoeding buitenland.

Hoogte van de vergoeding

In het buitenland is het namelijk niet mogelijk om gebruik te maken van je OV Studentenreisproduct. Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata. Help je ons verder?

Je uiterlijk de 5e werkdag van de februari je studentenreisproduct stop te zetten? Dan moet je dit zlf en op tijd stopzetten. Gebruik je het studentenreisproduct als je er geen recht meer op hebt, dan krijg je een ov-boete van DUO. Weer terug in Nederland!

Andere artikelen:

 1. Wilhelmine - 15.08.2019 07:50

  Hoe zet ik mijn studentenreisproduct stop?

  Jutta - 12.08.2019 02:51

  Ook je zorgverzekering is hier een belangrijk onderdeel van.

  Sibel - 16.08.2019 03:31

  Ik moet het studentenreisproduct stopzetten, maar ik ga door met studeren.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *