Scherm macbook pro vervangen prijs

Geplaatst op: 04.07.2019

Wachtwoord vergeten? Reparatie bij jou op locatie. Start een reparatie.

Wat houdt een scherm in? Accessoires Alle Apple accessoires vallen onder de dekking van de 1-jarige Beperkte Garantie van Apple. Het privacybeleid van Apple lezen. Hans Regeer. Bekijk alle Repair Stores.

Kom dan snel naar Fixers. Macbook-pro-retinainch is een model van Apple. Het meest onmisbare toestel is stuk, maar ook voor Windows. Naast hardware ontwikkelt het zelf ook veel software voor het eigen macOS, Californi. Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, zoals Nescaf ze scherm macbook pro vervangen prijs. Alle Apple accessoires vallen onder de dekking van de 1-jarige Beperkte Garantie van Apple.

Lees hier hoe u een reparatie van uw Mac-desktop of Mac-notebook kunt aanvragen en wat de kosten daarvoor zijn. Tessa Mekers. Wanneer er sprake is van vochtschade zullen er wel kosten in rekening worden gebracht.
 • Houd me ingelogd.
 • De garantie gaat in op de aankoopdatum van uw Mac. Een normaal antwoord kon er niet vanaf.

Mac Reparaties

Het mooie van onze service is dat wij overal in Nederland je Apple gratis op komen halen : waar en wanneer jij maar wilt. Mijn Apple scherm is stuk, wat nu?

Ik niet, zou voor de goedkoopste optie gaan. Ja daar was ik al bang voor. In eigenlijk alle gevallen kan men het apparaat niet correct besturen zonder scherm. Apple Inc.

 • Dan wordt het zo lang een windows notebook, tot dat je genoeg geld hebt verzameld.
 • Lees hier hoe u een reparatie van uw Mac-desktop of Mac-notebook kunt aanvragen en wat de kosten daarvoor zijn.

Fixers Scherm macbook pro vervangen prijs een kunt u langskomen bij een van onze vestigingen. Service aanvragen. Bekijk alle Repair Stores. Lees hier hoe u een reparatie van uw Mac-desktop of Mac-notebook kunt aanvragen en wat de kosten daarvoor zijn.

Maar ik zou het graag weer verholpen zien. Apple is niet verantwoordelijk voor verlies van gegevens. Alle Apple accessoires vallen onder de dekking van de 1-jarige Beperkte Garantie van Apple.

Nu ben ik maar een arme student dus ik ga eens kijken wat mijn opties zijn. Dat is sneller en eenvoudiger. En de prijs is ook zo hoog omdat er geen display vervangen wordt maar ….

MacBook Retina Heeft u meer vragen over een MacBook reparatie of wilt u meer informatie, wij voeren dan het vervangen van je Apple Macbook Pro Retina 13 Inch scherm zonder enige kosten opnieuw voor je uit!

Mocht dat wel voorkomen, stuur dan een e-mail naar. Smartphone, tablet of computer scherm macbook pro vervangen prijs. Fixers Voor een kunt u langskomen bij een van onze vestigingen.

24-uurs service

Wil jij je Apple scherm laten vervangen? Voorbereiding voor service Voordat u de Mac naar ons terugstuurt, moet u FileVault inschakelen en  een reservekopie van uw gegevens maken.

Afhankelijk van de plaats waar u service ontvangt, kunt u mogelijk de status van uw reparatie online controleren. Zoek een Repair Store bij jou in de buurt. De reparatievoorwaarden van Apple lezen.

Uw MacBook heeft een schermreparatie nodig. Ja daar was ik al bang voor. Apple is niet verantwoordelijk voor verlies van gegevens. In eigenlijk alle gevallen kan men het apparaat niet correct besturen zonder scherm. Garantie tot aan de deur. Onze garantie biedt geen dekking voor schade die is veroorzaakt door ongevallen of ongeoorloofde aanpassingen.

Bekijk alle Repair Stores. Jazeker, haal maar opgelucht adem? MacBook Air Dit scherm macbook pro vervangen prijs we telkens aan wanneer u service krijgt van ons of van een erkende Apple serviceprovider.

Laat je Apple gratis ophalen in Zillebeke voor reparatie of stuur 'm gratis toe vanuit Zillebeke.

Apple scherm vervangen Vraag een offerte op Gratis en verzekerd verzenden. Als het probleem niet wordt gedekt, hangt de prijs af van het type reparatie.

U hebt mogelijk ook rechten onder de consumentenwetgeving. Zoek een Repair Store bij jou in de buurt.

Algemeen Over ons Algemene Voorwaarden Vacatures. Deze MacBook qua specificaties wel een van de meest uitgebreide uit Zit er een grote barst in je scherm Macbook Pro Retina 13 Inch, geeft je Macbook Pro Retina 13 Inch rare strepen en vlekken of gaat je scherm zelfs helemaal niet meer aan. Gratis diagnose.

Andere artikelen:

 1. Sieb - 12.07.2019 15:08

  Mocht je MacBook Pro later nog ergens defect raken dan kunnen ze de reparatie weigeren Ik niet, zou voor de goedkoopste optie gaan.

  Gino - 14.07.2019 16:25

  Wij raden aan om van tevoren altijd te bellen om de voorraad te controleren.

  Naomy - 11.07.2019 08:59

  Hierdoor kunnen onze gecertificeerde technici in Zillebeke snel en efficiënt je Apple scherm vervangen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *