Restaurant de griffel ameland

Geplaatst op: 11.09.2019

Paula en Gerrit de Haan. Op de bierkaart een lekkere Judas, het equivalent van de bekende Duvel.

Kortom: Als wij in Hollum zijn komen we hier altijd terug. Aan tafel werd mij verteld dat er voor mij vooraf een bietencarpaccio kon worden gemaakt en als hoofdgerecht een gevulde aubergine met bonen en dergelijke. Vriendelijke bediening die je niet de hele tijd lastig valt maar er wel is als dat wenselijk is. Beachclub the Sunset. Vertaal van de naar Nederlands Essen war gut leider nicht ganz warm.

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Bedank apastolk.

Gezellig restaurant. Echt een restaurant waar men het gevoel krijgt, hier wil ik naar terug. Leuke sfeer met schooldetails.

Dit horen we graag. Kim Reekers 27 punten.

Gisteren heb ik hier met mijn vriend en 2 vrienden gegeten. We zien je graag bij ons terug.
  • Patat vet.
  • Niks gevuld.

Dagelijks geopend vanaf 11:00 uur

Gelegen direct naast de snackbar 'Ut Skoalhuus' in hetzelfde pand, dus waarschijnlijk dezelfde eigenaar als de snackbar maar De Griffel kan hier zeker niet mee vergeleken worden. Tineke den Balvert. De vis beviel goed. De kinderen bestellen tosties.

Henk Brinks. Erg mooie locatie en van binnen en buiten erg warm aangekleed.

  • Smaakte alsof het uit een gaarkeuken kwam.
  • Alle talen. Wichard de Groot 22 punten.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Vriendelijke bediening die je niet de hele tijd lastig valt maar er wel is als dat wenselijk is. De ontvangst was heel hartelijk. Groeten van De Griffel. Is dit een Frans restaurant.

Waarderingen en beoordelingen

We komen hier al velen jaren. Bediening heeft hem meegenomen en daarvoor een salade geitenkaas gekregen. Bedankt Apastolk voor de 5 sterren beoordeling! Is dit een Midden-Europees restaurant?

Kortom: Als wij in Hollum zijn komen we hier altijd terug. Niet heel voordelig, maar dat is op hele eiland zo. Geselecteerde filters. Goede keuken, kunt u eenafbeelding van de achterkant van de kaart naar ons mailen. De bavette was echt heel erg lekker.

Social media

Kim Bekebrede 22 punten. Geselecteerde filters. Dank jullie wel!

Wij kozen voor een Klassenmenu met een proeverijtje en een bavette. Onder de Vuurtoren. Eten top, zo op het terras. Als voorgerecht gekozen voor het palet restaurant de griffel ameland gerookte vis. Heerlijk, bediening drukker met opruimen om naar huis te kunnen gaan dan met service verlenen.

Bedank elisabeth a. Het was er druk, genoeg te zien op het grote terras, die volgens het GNR ontgrensd kan worden), restaurant de griffel ameland, die extreme onhandigheid ten toon spreiden, komt er na de herijking relatief meer areaal voor de agrarische sector beschikbaar.

Meer informatie

Is dit een café? Komen snel weer! Is dit uw vermelding?

Heerlijk gegeten voor een leuke prijs. Graag tot ziens bij De Griffel. De bavette was echt heel erg lekker.

Andere artikelen:

  1. Nourdine - 17.09.2019 01:48

    Helemaal geweldig. Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *