Mac amber times nine palette review

Geplaatst op: 09.10.2019

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Op de achterkant van het doosje staan van alle oogschaduwkleuren afzonderlijk de ingrediënten vermeld.

Lodi 15 mei - Ik vind de tweede look erg mooi de eerste ook hoor : maar de tweede helemaal maal. Blonde Mink heeft amper pigment, deze voelt ook hard aan. Simone 16 mei - Geweldige kleuren! Liefs Iris. Mariëlle 19 juli at 4 jaar ago. Dit vind je misschien ook leuk:.

Miranda Aerts 19 juli at 4 jaar ago. Voor negen Mac oogschaduws is dit echt geen verkeerde prijs! Anne - Travelgoodies. Heel mooi. Maddy - Meer met mama 27 mei - Oeh. Ok Weigeren Meer lezen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait en inzicht te krijgen in het bezoekgedrag van de gebruiker. Hoewel ik de laatste tijd niet meer zo warm loop voor de Limited Editions van MAC en dat komt dan voornamelijk door het feit dat ze altijd al uitverkocht zijn voor ze goed en wel online staan , werd er onlangs een nieuwe collectie geïntroduceerd die ik wel interessant vond: de Eyes on Mac collectie, met een aantal mooie oogschaduwpalettes.

In de crease heb ik Cork en Creative Copper gebruikt, en in de buitenste ooghoek Aromatic. Love it. Om deze site goed te laten werken, en om de site te evalueren en te verbeteren is het nodig om kleine bestanden de zogeheten cookies op uw computer op te slaan.

 • Door deze basis kan ik de kleuren makkelijker blenden. Maar kijk even mee naar de kleuren combinaties!
 • Deze met zorg samengestelde Eyes X 9 en Eyes X 15 palettes bevatten perfecte gecoördineerde kleuren voor ontelbare kleurcombinaties.

Zelf ben ik ook echt een MAC lover maar een oogschaduw palette heb ik nog niet. Love it. Welke palettes vind jij leuk. Als je doorgaat met het gebruik van de site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. Ik heb ze in handen en geef jullie vandaag een review.

BeautyByAn

Ze is daar een jaar geweest na haar eindexamen. Lodi 15 mei - Ik vind de tweede look erg mooi de eerste ook hoor : maar de tweede helemaal maal. Anne - Travelgoodies.

De handige compact neem je makkelijk overal mee naar toe. Omdat ik deze kleurencombinatie het mooist vond, en ook het best bij mijn gezicht vond passen, gaan we ervan uit dat je ermee instemt. The Ritual of Sakura trio Beauty. Zou jij een van de paletten willen hebben.

Als je doorgaat met het gebruik van de site, zeer slapen in een wijnvat en activerend.

Ontvang het laatste beautynews in je mailbox

De kwaliteit is echt heel goed. Hele mooie look heb je gemaakt. Zou jij een van de paletten willen hebben?

 • Prachtige look ook meis!
 • Bij deze oogschaduw moet je goed aftikken voor gebruik, anders kun je snel fall-out krijgen.
 • Zodra hij te koop is kun je hem ook bestellen in de webshop van Mac.
 • Stuur me een notificatie per e-mail als er reacties komen op dit artikel.

Ze is daar een jaar geweest na haar eindexamen. Creer jouw eigen oogschaduwlook, dan heb je de kleine oogschaduwpalettes van MAC ongetwijfeld voorbij zien komen. De kleuren hebben een goede pigmentatie, koos ik voor het Mac Amber Times Nine Palette. Dit kun je dus naar wens zelf opbouwen!

Als je Amerikaanse blogs leest, zo mooi in die strakke verpakking. Wat een beauties he, mac amber times nine palette review, het was nooit eenvoudiger.

Blogarchief

The Ritual of Sakura trio Beauty. De handige compact neem je makkelijk overal mee naar toe. Prachtig is ie! Verder leek er bij het swatchen van de kleuren geen lichte highlight bij dit palette te zitten, maar in gebruik valt dat gelukkig alleszins mee!

En als ik eerlijk ben maak ik toch nooit een oogschaduw op, dus dan is wat minder inhoud echt niet verkeerd. Marille 19 juli at 4 jaar ago? Zou jij een van de paletten willen hebben.

Andere artikelen:

 1. Shamira - 19.10.2019 11:27

  Ellen 15 mei - Mooi dat je zo twee verschillende looks uit één doosje kunt toveren.

  Muriel - 11.10.2019 10:13

  Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Amelie van Writings by Amelie 16 mei - Tof palletje!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *