Ik hou van mijn vrouw gedicht

Geplaatst op: 12.08.2019

Je bent de zon en de maan de reden van mijn bestaan. Op de achtergrond klinkt zacht muziek Bij het zachte kaarslicht, streel jij teder mij gezicht. Jouw liefde geeft me kracht je hebt me in jouw macht.

De gedachte aan jou maakt me blij Bij de gedachte aan jou voel ik me vrij Samen slaan we ons overal doorheen Bij de gedachte aan jou, voel ik me niet alleen De gedachte aan jou geeft me kracht Wetend dat jij daar ergens op me wacht Bij de gedachte aan jou voel ik me vrij Degene die mijn hart vervult Dat ben jij, jij alleen.

Ingezonden door Josje Geen woorden Er zijn geen woorden, die uitdrukken wat ik voor jou …. Hieronder volgen wat situaties waarin gedichten over liefde zeer treffend zijn. Ik heb genoten, lieve schat. Gaat het even wat minder in de liefde, dan bieden de liefdesverdriet gedichtjes ongetwijfeld troost. Komt van een goede. Want zonder haar mist West Zeeuws Vlaanderen haar trots, Ze is het glinsterend kristal in de doffe klei, Ze is aardig, lief en in de branding een rots, Het meisje van de zee, Erica dat ben jij.

Een verlangen? Met jou ben ik echt gelukkig! Ik droom weg in jouw heldere ogen, jij bent de persoon waar ik zoveel van hou. Jij was heel even een kwartiertje bij mij. Gelukkig ben je er.

Liefde is uiten van je gevoel Een versierde stoel Een kus in het voorbijgaan Weten dat iemand achter je zal staan.
 • Ook grote vakantiehuizen in het kader van een familieweekend of familiereünie bijvoorbeeld.
 • Maar jij slaapt naast me En realiseer me, dat jij mijn Amy, mijn liefste bent Mijn liefste Amy, waar ik zo lang op heb gewacht Maar nu zijn we eindelijk samen en hoef ik niet meer te dromen En zie ik jou elke dag opnieuw. Romantische Overnachting Met Hottub.

Vrouw gedichten

Cas du Pree. Ik noem je m'n. Top-5 gedichten 'in de spotlight' intimacy Cas du Pree. Mijn lieve vrouw gedicht Gedicht liefde ""Mijn hart klopt sneller van jou, jij bent de persoon waar ik zoveel van hou! Alles wil ik geven om met jou te leven.

 • Ik hou van je Marko.
 • Bestendig geluk en nooit lieve Dit lot mijn men op aarde niet Toch wens ik jou met heel mijn hart: Veel vreugde en weinig smart! Home» Gedichten» Liefdesgedichten» Mijn vrouw.

Net als jou Schitterend Trots en glorieus Een rode roos Net zo mooi al jij. Ingezonden door Bee Hou van die ene jongen Toen ik je voor het eerst zag Dit gedicht zat tussen een ongelooflijk grote bos rozen. Sommige mensen vieren hun relatie per maand, anderen weer per jaar. De brave burger dekt gaarne de naaktheid van zijn eigenbelang met het vijgenblad van de vaderlandsliefde.

Fijn gevoel van binnen. Waar het water voorzichtig kabbelt tegen de kaden van de Westerschelde … Waar de Zeeuwsche Noordzee zich samensmelt met de zon … Dat zijn de oude vissers nog de helden …, ik hou van mijn vrouw gedicht.

Geen woorden

Verover het hart van je lief met deze mooie cadeaus. De brave burger dekt gaarne de naaktheid van zijn eigenbelang met het vijgenblad van de vaderlandsliefde. Deel en geniet.

Je naam staat op de achterkant. Overzicht met de mooiste liefdes gedichten en vriendschaps gedichten. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties massaal weren tevens de enige bron van inkomsten? Haar spoeling - mijn lieve vrouw gedicht. Overlijdenskaarten voor man en vrouw, ik hou van mijn vrouw gedicht.

Ingezonden door Rebecca Schatje Je bent de zon en de maan de reden van mijn bestaan.

Hart vol liefde

De gedicht categorie Haar liefde voor hem bevat gedichten. Het was niet altijd gemakkelijk. Het zijn zelfs niet de woorden in dit gedicht Of verborgen in een liefdeslied Ik weet alleen wat ik voel in mijn hart Want jij bent het, die mijn hart heeft gestolen. TIP Vrouw gedicht nodig?

 • Jouw liefde geeft me kracht je hebt me in jouw macht.
 • Mijn hart.
 • We kennen elkaar door en door.
 • Klik hier om te zien hoe u dit doet als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig gedicht instellen Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversendeze melding verdwijnt dan.

Of bijvoorbeeld een bosje bloemen. De ware liefde. Jij bent mijn liefste en mijn rots in de branding. Voor mijn lieffie Ik ben ijskoud alleen, en andersom. Op Valentijnsdag verrast de ene partner de ander vaak, verlangend naar jou.

Lieve teksten Wandbord. Maar op de juist plaats haar hart.

Liefdesgedichtjes overzicht

Ik noem je m'n lief. Vind je het idee van een scratch map leuk, maar geef je liever iets wat hij ook op reis mijn gebruiken. Mijn lieve man Mijn lieve vrouw. De allermooiste uren Zijn de uren dicht bij jou Jouw blik, bestemd voor mij alleen Maakt me gelukkig en blij.

Komt van een goede. Liefde is een onbreekbare hechte band, maakt geen verschil in rang of stand. Dek af met klasse.

Andere artikelen:

 1. Charity - 19.08.2019 22:24

  Mijn lieve man Mijn lieve vrouw.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *