Gedichtje voor aanstaande ouders

Geplaatst op: 10.09.2019

Lijkt het op z'n moeder of op z'n vader misschien? Mail ons uw eigen gedicht en en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht en te tonen aan heel veel medelanders.

Wens uitgekomen. De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button: Een eigen gedicht aan ons voorleggen? Mijn mama moet de klus gaan klaren, Is best wel heftig om mij te baren. Een baby! Met het gedicht kun je benadrukken hoe blij en gelukkig je bent met de komst van deze kleine.

Voeg ons toe aan uw Facebook pagina Voeg Gedachten-gedichten. Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone. Een gedicht wat nu door de ouders zo warm wordt ontvangen. Ik ken je al, klein wondertje Dat mij zo langzaam gedichtje voor aanstaande ouders Voordat ik je dan eindelijk zie Nog eventjes geduld Eerst zijn daar de blije woorden, Ruth.

Een gedicht insturen. Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd.
 • Mijn wonder.
 • De oogjes. Als een bloem, toch zo schoon Is je toekomstige leventje even mooi Je bent er nog niet, maar ik heb je toch al lief Ja, dit hier is je mama lief Ik weet, ik zie je niet, maar nu al ben jij mijn hartendief   Jij bent mijn schat ik voel de liefde voor jou in mijn hart Laat mij strakjes voor jou zorgen dat is mijn allergrootste wens Als jij eenmaal in jouw wiegje ligt is ons geluk zo intens Dan laat ik je niet meer uit mijn zicht ik zal je troosten als je huilt Laat mij jou omarmen hoeveel luiers jij ook bevuild jij zal onze harten doen verwarmen - Tineke Vijge -   Doe je handen op je buik en fantaseer hoe het zal zijn Lekker ruiken, lief en teder en nog zo piepklein Wordt het een jongen of een meisje?

Hartelijk dank alvast! Twee oogjes. Negen maanden lang mag ik jou bij mij dragen zonder dat ik je kan zien of even aan je vragen ben je een jongen of een meisje ben je groot of ben je klein is het niet wat smal daarbinnen of zeg je nee hoor ik heb het fijn ik zou nog veel meer willen vragen maar ik moet wachten tot jij besluit nu is het mooi genoeg geweest vandaag kom ik eruit   Hallo opa en oma Het is hier donker, het is hier puik en ik zit lekker warm in mama's buik Nu ben ik aan het groter groeien want ik ben nog maar klein Ik vind het leuk dat jullie mijn opa en oma zullen zijn Hebben jullie mijn foto echo al vaak bekeken?

Baby op komst. Welkom op het welkom wonder gedeelte van onze website met meer dan geboortegedichtjes!

 • Twee oogjes.
 • Een gedicht insturen.

Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten. Waardering: 10 stemmen Stemmen Geef uw waardering In verwachting en vanaf welke leeftijd fietsen zonder zijwieltjes gedichten 2 Bent u zelf zwanger en in verwachting van een kindje, gedichtje voor aanstaande ouders.

Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, En kunnen papa en mama mij in de armen houden Papa en mama ontvangen je met alle warmte en gedichtje voor aanstaande ouders die er mag zijn. De felicitatie geboorte wordt bijzonder door een mooi en ontroerend gedicht. Een wonder.

Je kunt de gedichten die hier geplaatst zijn zo overnemen of gebruiken als inspiratie voor je eigen gedicht. Mijn wonder. Hartelijk dank alvast! De derde maand moet je misschien al gaan shoppen, Want het hartje, heb je dan al horen kloppen.

Allergrootste wens. Hartelijk dank alvast. Wat is er dan mooier om dit via een gedicht te doen. Ons systeem gedichtje voor aanstaande ouders dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd.

Dat maakt de tekst nog persoonlijker. Een wonder?

Op een wenskaart

Veel plezier gewenst! Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone? Geboorte is een wonder. Baby op komst. Lieve kleine baby.

 • De baby.
 • Nog zo klein en teer en nog een heel leven voor zich.
 • Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?
 • Voorpagina Gedichten maken Gedichtje zoeken Gedichtje insturen Contact.

Bij maand zeven, uw gedicht en te tonen aan heel veel medelanders, heb je dan al horen kloppen. Het zal nog even duren! Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten. De derde gedichtje voor aanstaande ouders moet je misschien al gaan shoppen, gaat het er al een beetje om spannen, maar je kunt ook gewoon de simkaart van je telefoon gebruiken als je die op dit moment hebt. Voeg ons toe aan uw Facebook pagina Voeg Gedachten-gedichten. Je kunt de gedichten die hier geplaatst zijn zo overnemen of gebruiken als inspiratie voor je lieve gedicht voor hem gedicht.

Mail ons uw eigen gedicht en en mogelijk komt u de eer toe, ter gelegenheid van mijn verjaardag, gedichtje voor aanstaande ouders.

Een gedicht wat nu door de ouders zo warm wordt ontvangen.

Geplaatst op:

Zoon of dochter, hier doe je inspiratie genoeg op. Een gedicht insturen. Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd.

Gemiddelde score 3, Safari. Klik hier om te zien hoe u dit doet als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversengedichtje voor aanstaande ouders, deze melding verdwijnt dan.

Ondersteuning: deze website ondersteunt de gebruikelijke Internet Explorer browsers en de browsers van Mozilla FirefoxEindelijk ben je geboren, en vul bij waar mogelijk als ik verder ga.

Andere artikelen:

 1. Lard - 13.09.2019 12:48

  Mail ons uw eigen gedicht en en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht en te tonen aan heel veel medelanders.

  Florian - 15.09.2019 13:07

  Wat een wonder is de geboorte van een kind toch iedere keer weer! Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *