Duo rolgordijn bol com

Geplaatst op: 05.09.2019

Bekijk en vergelijk alle verkopers. Aanrader voor weinig geld.

Door simpel een mailtje te sturen hebben we voor de aankoop eerst een gratis kleurenstaaltje aangevraagd en deze kregen we de volgende dag al in de brievenbus! Voor de prijs redelijke gordijnen, maar let dus goed op als je ze naast elkaar hangt en kijk of ze schoon zijn!

Maar nu na een paar dagen gaat de onderkant scheef hangen tov de bovenkant Een goede kwaliteit rolgordijn met luxe uitstraling. Heel blij mee. De kleur 'wit' is lichter dan de kleur 'snow white'. Was super blij dat ik eindelijk een rolgordijn vond in deze maat en ook nog voor zo'n mooie prijs.

Zeer mooi rolgordijn. AndyCoene Zwijnaarde Belgi 14 februari Ik raad dit product aan. Kwaliteit is goed, duo rolgordijn bol com. Ik heb twee stuks van dit rolgordijn gekocht om op de beide delen van een raam te monteren. Van buiten vallen die minder op dan de witte.

Bij de plaatselijke winkels niet als standaard maat te krijgen. Je besteld twee dezelfde zou je denken..

Meer weten over?

Rolgordijnen zelf zijn zeer naar wens. Maar ze worden er dus niet met zorg hetzelfde in de rails gezet. Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument.

Toen vond ik op BOL. In eerste instantie zeer enthousiast. Yetser Zoetermeer 30 januari Ik raad dit product aan.

Eenvoudig op te hangen en ziet er mooi uit! Dit is een prima roljaloezie. Makkelijk te bevestigen Binnen 10 minuten was het gebeurd het is iets zwaarder om het gordijn in de beugels te klikken maar als Het hangt heb je een duo rolgordijn bol com modern rolgordijn. De stof is ongeveer 1 cm smaller aan beide zijden. Wij hebben het wel kleiner gemaakt tegen het advies in wat volgens ons goed te doen was,je moet er wel wat tijd voor uit trekken.

Productbeschrijving

Hebben dit ook al aangeraden aan familie en vrienden. Gebruik je eigen schroeven. Goede kwaliteit Sluit goed aan op het raam mooie vormgeving Belangrijkste specificaties Creëer je eigen lichtinval en privacy Stof met afwisselend lichtdoorlatende en transparante banen Mooi afgeronde, semi-open bovenkoof Zeer eenvoudig te monteren Kindveiligheidsclip bijgesloten Let op: de aangegeven breedtemaat is de breedte van het complete product, inclusief het ophangsysteem.

Hallo, en rechts de witte van 70cm. Geschreven bij Duo Rolgordijn lichtdoorlatend Snow white - x cm Ik ben hier zeer tevreden mee,had judith van der linden emma jaren eerder moeten doen, onlangs hebben wij een huis gekocht en ik was op zoek naar de gepaste rolgordijnen.

Wij hebben verschillende maten naast elkaar die passen goed bij elkaar, duo rolgordijn bol com. Waarvoor het u-profiel bovenaan de bevestiging dient en hoe dit te monteren duo rolgordijn bol com dit over een raam worden geklikt. Kunnen de bouwmarkten nog wat van leren.

Bedankt bol.

Retourdeal

Een echte aanrader! Montage was ook snel gebeurd. In eerste instantie zeer enthousiast.

  • Ik heb deze in diverse maten gekocht en ze zijn absoluut TOP.
  • Leuk om overdag te kunnen buiten kijken en 's avonds de inkijk te verhinderen!
  • Onderkantjes moet je zelf nog goed vastlijmen.
  • Geschreven bij Duo Rolgordijn lichtdoorlatend Grey - 50x cm.

Zeker een goede prijs kwaliteit verhouding. Ook het kettinkje is beetje 'goedkoop' en zit ook een plastichouder bij om de ketting vast te zetten, alleen geen schroefje voor dat en 1 van de kettingen was gedraaid waardoor je hem niet goed vast kan monteren Slordig afgwerkt aan de zijkanten. Polyester Sluit netjes op elkaar aan, duo rolgordijn bol com.

Zeer tevreden en je kan er duo rolgordijn bol com kanten mee op je hoeft niet precies het raam op te meten Wij hebben het vanaf het plafond en wat breder dat het raam is staat heel erg mooi.

Geschreven bij Duo Rolgordijn lichtdoorlatend White - 80x cm Ik heb twee stuks van dit rolgordijn gekocht om op de beide delen van een raam te monteren. Makkelijk te bevestigen en als de rolgordijn dicht is komt er makkelijk licht door heen.

E-mail deze pagina.

Hero77 Groningen 8 december Ik raad dit product aan. De kleinere maten geven dit probleem niet. Ik heb verleden jaar al twee duo rolgordijnen gekocht en laten ophangen.

De dubbele stof geeft een erg mooie uitstraling. Geschreven bij Duo Rolgordijn lichtdoorlatend Black - 70x cm! Onze buren waren ook meteen verkocht.

Andere artikelen:

  1. Elsje - 12.09.2019 12:27

    Plastic van lichte kwaliteit voor ophangsysteem. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *