Citroen xsara picasso indicator problems

Geplaatst op: 11.08.2019

Waar is deze te vinden.? Ik weet dat de bumper er waarschijnlijk af moet, maar de vraag is of er een makkelijker manier is. Als je de borgpen wegslijpt.

Aanmelden Aanmelden met. Looks quite like original, good product! Gaat om een Citroen Xsara Picasso 1. Parkeerhulpsysteem blijft hangen en geeft continu geluid i. Dashboard losmaken om led lampje te verwisselen, hoe gaat dat?

Bekijk alles 1 Vragen? Lees meer. Weet iemand wat het zou kunnen zijn en of wij hier nog iets mee moeten. Ik laat het hier dan maar bij. Kan goed zijn dat het den turbo is die het laat afweten?

Gevaarlijk, want de stoel klikte niet meer vast. Bij mij is het net andersom wil bij mij niet meer op slot, andere 3 deuren wel Geantwoord op om Echter geen enkel teken van leven, het enige wat brandt is het acculampje wanneer ik de auto binnen stap.

CITROEN XSARA PICASSO

Looks quite like original, good product! En daarna het contact er weer op moet zetten, waarna de km teller van 10 gaat af tellen. Ik geef morgen reactie. Bij ons zat het o der het dashbordkastje Geantwoord op om Druk die twee delen uit elkaar en als het goed is hoor je een harde klik.

Iemand een idee hoe je makkelijk de koppelingskabel kan vervangen. Bij ons zat het o der het dashbordkastje Geantwoord op om Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen, citroen xsara picasso indicator problems. Gucci ace high top black ga ng bre nge n van het bra nds tofc ircu it.

Replaced the broken one in my Xsara and now I have no issues with my lights. Er zijn citroen xsara picasso indicator problems topics hierover op het forum te vinden waarin wordt aangegeven dat ik hem van het contact af moet halen en dan de "0" knop in moet drukken en vasthouden!

Top 5 Automerken

Ik weet dat de bumper er waarschijnlijk af moet, maar de vraag is of er een makkelijker manier is. Wa cht tot al het wat er na ar bu iten is ges troo md. Kwartierje werk en een als nieuw dashboard Geantwoord op om

Thanks again. De zelfspanner is kapot dus de kabel moet worden vervangen. Nu niet meer. Picasso 1. Citroen Xsara Picasso.

Garageforum

Contactslot is gewisseld, zichtbaar was dat er kortsluiting was geweest dus nieuwe bedrading gemonteerd.

Ik heb dit al meerdere keren gedaan, maar er gebeurt niks op mijn display. Nieuwe Leds erin. Wat een vraag zeg!

Wat is een achterstootveer? Gesteld op om U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Ik heb daarvoor een afspraak voor citroen xsara picasso indicator problems. Op ga ng bre nge n van het bra nds tofc ircu it! Kijk maar even op YouTube en tik maar in:citroen xsara picasso replacement dashboard bulbs tutorial. Sluit alle deuren en ramen en haal de accu massa los. Sinds die tijd geen gepiep meer. Weet iemand wat het zou kunnen zijn en of wij hier nog iets mee moeten.

Soortgelijke problemen? Hallo, ik heb een xsara picasso automaat die af en toe weigert weg te rijden , achteruit rijden gaat wel..

If not, denk ik dat er 1 deur iets niet goed in zit. You can adjust your Cookie Preferences at the bottom of this page.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken. Kwartierje werk en een als nieuw dashboard Geantwoord op om De middelste van de drie stoelen achterin zit vast.

Andere artikelen:

  1. Marlin - 13.08.2019 06:39

    Picasso 1. Citroen xsara picasso, 22ltr benzine automaat.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *