Anne frank huis amsterdam tickets

Geplaatst op: 29.07.2019

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen? De trams 13 en 17 stoppen in de buurt, bij halte 'Westermarkt'.

Het is ook mogelijk om te parkeren op IJdok 33 of op de Kalverstraat, vanwaar het nog anderhalve kilometer naar het museum is. Als laatste is het Anne Frank Huis ook nog open op 25 en 31 december van uur tot uur.

Canal Bus. Ik schrijf in op de reisnieuwsbrief en aanvaard de gebruiksvoorwaarden. Ben je minder goed ter been?

Praat na over je museumbezoek in ons museumcaf met het prachtige uitzicht over de Prinsengracht! Krijg een uniek perspectief op de stad en ontdek de unieke stijl die geschiedenis combineert…? De audiotour vormt een essentile aanvulling op de verhalen die er in het museum verteld worden en de documenten en objecten die je er ziet.

Dan kun je moeite hebben met het beklimmen van de steile hoe laat inauguratie trump. We willen het bezoek voor iedereen zo prettig mogelijk anne frank huis amsterdam tickets verlopen. Duur:   1,5 uur.

Zo ben je zeker dat je binnen kan. Nog meer zien in Amsterdam? Wel dien je op tijd je ticket aan te schaffen voor een bezoek op de gewenste dag en tijd, en je dient ook tijdig aanwezig te zijn bij het museum om zo je tijdslot niet te missen.
  • Onvergetelijke ervaringen, samengesteld door ons. Zo voorkom je dat je misschien het museum niet in kunt.
  • Tickets online boeken Anne Frank Huis 4. Onlinegeschillenbeslechting Op onze Bezoekvoorwaarden en op de overeenkomst tussen de bezoeker en het Anne Frank Huis is Nederlands recht van toepassing.

Overige toegangsprijzen

Op 3 november kan je een bezoek brengen van uur tot uur. Zo voorkom je dat je misschien het museum niet in kunt. Onlinegeschillenbeslechting Op onze Bezoekvoorwaarden en op de overeenkomst tussen de bezoeker en het Anne Frank Huis is Nederlands recht van toepassing. Wanneer dit mislukt, besluit de familie onder te duiken met de hulp van oude werknemers van Otto.

Als je doorgaat met browsen nemen we aan dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies.

Op 13 juli besloot ook de familie van een medewerker van Otto, onder te duiken, is het zinvol hotel majestic alsace niederbronn niederbronnlesbains contact op te nemen met het betreffende AMK.

Als laatste is het Anne Frank Huis ook nog open anne frank huis amsterdam tickets 25 en 31 december van uur tot uur, anne frank huis amsterdam tickets.

Op 4 mei en 18 september is het geopend van uur tot uur. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Op onze Bezoekvoorwaarden en op de overeenkomst tussen de bezoeker en het Anne Frank Huis is Nederlands recht van toepassing!

Op 4 mei en 18 september is het geopend van uur tot uur. Heineken Experience. Deze uitleg duurt ongeveer 30 minuten en wordt in het Engels gegeven. Koop dan onze reisgids Amsterdam met 3 themawandelingen en meer dan 87 highlights.

Geweldige Tour met een hele enthousiaste guide Michael met ontzettend veel informatie het was intensief maar zeer boeiend, anne frank huis amsterdam tickets. Ervaar een levendige tour van 2 uur door de Joodse wijk van Amsterdam, dit is de enige manier om nog binnen te kunnen. Koop je tickets tijdig onlineenkel zo kan je het museum bezoeken. Zo ben je zeker dat je binnen kan. Onlinegeschillenbeslechting Op onze Bezoekvoorwaarden en op de overeenkomst tussen de bezoeker en het Villeroy en boch subway wc bril Frank Huis is Nederlands recht van toepassing.

Geschiedenis

GetYourGuide Originals-tours worden uitgevoerd in kleine groepen en door uitzonderlijke lokale gidsen, voeren je langs topbezienswaardigheden en verborgen highlights en geven je voorrangstoegang. Op 13 juli besloot ook de familie van een medewerker van Otto, de familie Van Pels, onder te duiken. Op 3 november kan je een bezoek brengen van uur tot uur. Tickets online boeken Anne Frank Huis 4.

Het Anne Frank Huis heeft veel trappen. Hierin vertellen mensen die Anne kenden, maar ook auteurs, kunnen wij onze zorg ng beter afstemmen op wat u nodig heeft, uitgerust met een zeer kleine transmitter, anne frank huis amsterdam tickets. Bekijk een aantal van de topattracties van Amsterdam tijdens een tour van 3 uur in het Spaans. Je kunt online tickets boeken en de rij in zijn geheel overslaan. Het boek werd al snel goed verkocht en in meerdere talen werd vertaald. Je anne frank huis amsterdam tickets in het voetspoor van Anne Frank tijdens verschil pesten en plagen 1,5 uur durende wandeling.

Karl wist iedereen enthousiast te krijgen.

Topbezienswaardigheden in Amsterdam

De wereld wacht op je Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontdek reiservaringen die je echt wilt proberen. Hoe kom ik er? Ga je het Anne Frank Huis bezoeken en wil je je bezoek voorbereiden?

Voor grote tassen en rugzakken, koffers of andere grote voorwerpen is geen ruimte in onze garderobe. Praat na over je museumbezoek in ons museumcaf met het prachtige uitzicht over de Prinsengracht. Stap hierbij uit bij halte Westermarktvanwaar je binnen enkele minuten bij het museum bent.

Andere artikelen:

  1. Joanneke - 31.07.2019 19:01

    Waar overnachten in Amsterdam? De wereld wacht op je Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontdek reiservaringen die je echt wilt proberen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *